2016-06-22 23:45:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Maradjon kritikus

Napi horoszkóp június 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Rosszul indul a mai nap, mert a Merkúr támadást kap a Jupitertől. A munkahelyén sem tud eléggé koncentrálni. Egy kínos helyzetben mindenáron be akarja bizonyítni, hogy igaza van, pedig valahol ön is tudja, hogy téved… Este is feszült lesz, egy illatos kádfürdővel segíthetne ezen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Higgyen a szerencséjében! Ha optimistán áll a dologhoz, hamar ki fog derülni, hogy indokolatlanok voltak a félelmei. Este elégedett és boldog lehet. A kedvese nagyon örül az ön közelségének.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valahol ki kellene eresztenie a gőzt, ha nem akarja tovább fokozni az önben gyűlő feszültségeket. Inkább eddzen többet, vagy rúgjon ki egy kicsit a hámból, ahelyett, hogy a kedvesével veszekedne... Egy telefonhívás óriási meglepetéssel szolgál majd.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Váratlan, de nagyon is kedvező fejleményekben lehet része. A munkahelyén végre jó híreket kaphat, és ez ismét megerősíti a bizalmát, a jövőbe vetett hitét. Újult erővel vág bele a feladatokba.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kissé enervált lehet, de ez most inkább szerencse, így legalább óvatosabbá válik, és nem követ el hibákat. Ha ön főnök, a mai napon, mielőtt döntést hozna, kérje ki a beosztottai véleményét!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodott, most végre viszonozza a vonzódását. Talán nem is gondolta volna, hogy ilyen szoros kapcsolatban van az illetővel. Valaki rá akarja beszélni egy kétes ügyre. Maradjon kritikus.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, de ez az ön hangulatán nem tud sokat javítani. Talán kételkedik önmagában, és egyszerre olyan dolgokon kezd rágódni, amelyeknek eddig nem is tulajdonított jelentőséget.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma mindent kézben tud tartani, nem érhetik meglepetések. Este könnyedén tud új kapcsolatokat szerezni. Nyitottá és beszédessé válhat, alkalmas az időpont az ismerkedésre! Ha ön egyedülálló, akkor mindenképpen éljen a kínálkozó lehetőségekkel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma kissé mélabús lehet, pedig ez igazán nem jellemző önre. Erőltessen mosolyt az arcára. Nem fogja megbánni! Rájön majd, hogy egy kis kedvességgel többet tud elérni, mint gondolná!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Hiába önti ki a szívét a barátjának, ő nem úgy reagál a panaszaira, ahogy azt elvárta volna tőle. Pedig lehet, hogy jogos a kritika, és érdemes lenne megfogadnia a tanácsot… Tegye félre a büszkeségét, az most csak akadályozza a békülésben!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a megoldhatatlannak tűnő konfliktusokat is ügyesen el tudja simítani. Nehéz kihozni a sodrából, de valakinek mégis sikerül… Talán épp a párja az? Számoljon el tízig, mielőtt válaszolna!

Halak: II. 19. - III. 20.
Nehéz feladattal találja szemközt magát. Ha most jól teljesít, akkor a közeljövőben elő is léptethetik. Szedje hát össze magát, ha elég kitartó, akkor a siker is garantált!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: